7.9 C
New York
Thursday, April 25, 2024

LIVE fra Japan….. – BadmintonBladet


Loading

I Det Hvide Hus er der LIVE fra Japan Open – med 3 japanske gæster i mit hus.

Om 2 timer tager vi – 15 japanere og undertegnede, toget til København.

Jeg ledsager de ældre fra Hovedbanegården til Scandic Lodge på Falkoner Alle på Frederiksberg. Nao og Kim tager de unge til et sted på Amager og “overtager” japanerne.

Og så er det tid til, for mit vedkommende at sige farvel – og forhåbentlig på gensyn i Tokyo i 2025!

Det har været 3 intense og aktive dage i yderkanten, herude hvor himlen er mørk, hvor der er stille og man kan høre vinden i træerne.

Vi har spillet masser af badminton på kryds og tværs i vores gamle og slidte, males vidunderlige hal, spontant, uden planer og styring, på den danske måde – “det finder vi selv ud af undervejs” lørdag og søndag, i 4-5 timer hver dag.

Stor tak til de danske værtsfamilier og alle dem, der hjalp til – Eva og hendes familie, Mette, Gitte og Jens Peter, Thore og hans familie, Amalie og Brian, Nadia, Jonas, Stine og Martin….og alle jer andre! 🙏🏻❤️🔝🏆

Vi har spist sammen hver aften. Morgenmaden har de indtaget sammen med deres værtsfamilier i Stubbekøbing, på Bogø og i Vordingborg eller på Lodge Valdemar.

De har oplevet den danske (badminton-)kultur – øl i omklædningsrummet, at badminton er sjovt med grin og råb, langsom dansk morgenmad med hygge ved spisebordet, det kølige danske vejr, retailer madportioner, vores afslappethed, vores praktiske tilgang og hurtige beslutninger, ironi og humor…..alt det som er så svært at beskrive og skal opleves.

Alt det vi også i 2019 oplevede på nært maintain i Tokyo, fordi vi også var indkvarteret privat dengang.

Kultur. Samvær. Glæde. Liv.

Badmintonbladet/Vordingborg Badminton Klub
Per Damkjær Juhl

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Articles